سبزیجات و صیفی‌جات

Image

سبزیجات و صیفی‌جات

سبد محصولات سبز پرسال مملو از صیفی‌جاتی مثل گوجه، بادمجان، کدو، کاهو، کلم بروکلی، خیار، سیر و موسیر است. ما در پرسال با ارزیابی نیازهای مشتریان خارجی، موفق‌ترین صیفی‌کاران ایرانی در استان‌های تهران، خوزستان، البرز و کرمان را شناسایی کرده‌ و از جالیزهای کوچک محلی به بازار میوه و تره‌بار مرکزی مسکو (Food City) به عنوان قلب میوه و تره‌بار روسیه پل زده‌ایم.
موفقیت ما در صادرات محصولات صیفی به صورت چهارفصل مرهون تیم تحقیقاتی کشاورزی پرسال است که با اشراف بر بازارهای محلی، فهرست کشاورزان همکار را به طور مداوم به‌روز رسانی می‌کنند و به دنبال افزودن بر گستره محصولاتِ قابل عرضه به بازار بین‌المللی هستند.

محصولاتی که تا‌به‌حال صادر کرده‌ایم

پرسال مرغوب‌ترین بادمجان گلخانه‌ایِ ایران را از گلخانه‌های استان‌های تهران، کرمان و البرز تهیه و صادر می‌کند. این نوع از بادمجان که از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار است، از بذر Belen به بار می‌آید و کالیبر آن 150 تا 400 گرم است.
بازار عمده صادراتی بادمجان در شرکت پرسال روسیه و سایر کشورهای حوزه CIS هستند.
 
 نام گونه  درجه‌بندی  کالیبر  بسته‌بندی  محل برداشت
Belen درجه ممتاز 150-400 گرم جعبه‌های 7 کیلوگرمی استان‌های تهران، کرمان و البرز
کاهوی آیس‌برگ پرسال مرغوب‌ترین کاهوی صادراتی در ایران است. این نوع از کاهوی سالادی که بیشتر در استان‌های تهران، البرز و خوزستان کاشته می‌شود در میان طرفدارانش به تردی و دوام بالا شناخته می‌شود. آیس‌برگ صادراتی پرسال از رقم مهرگان، اورست و گریزلی کالیبر آن 450+ گرم است.
بازار عمده صادراتی آیس‌برگ در شرکت پرسال روسیه و سایر کشورهای حوزه CIS هستند.
 
 نام گونه  درجه‌بندی  کالیبر  بسته‌بندی  محل برداشت
 Grizzli Everest Mehregan درجه ممتاز 450+ گرم جعبه‌های 5/5 کیلوگرمی استان خوزستان
کرفسِ ساقه از جمله سبزیجات تُرد زمستانی است که در ماه‌های آبان و آذر به ثمر می‌نشیند و از مناطق مختلف ایران به کشورهای همسایه صادر می‌گردد. پرسال کرفسِ صادراتی ایرانی را از مزارع سرسبز کرفس در استان‌های البرز، خوزستان و لرستان برداشت می‌کند.
پرسال پس از برداشت کرفس از مزارع، ساقه‌های سبز را در بسته‌بندی‌های پلاستیکی مخصوص و در سبدهای 12 کیلوگرمی، آماده حمل می‌کند. بسته‌بندی کرفس در روکش‌های پلاستیکی مخصوص، این محصول را تُرد و تازه نگاه داشته و مدت زمان نگهداری آن را افزایش می‌دهد.
بازار عمده صادراتی کرفس در شرکت پرسال روسیه و سایر کشورهای حوزه CIS هستند.
 
 نام گونه  درجه‌بندی  کالیبر  بسته‌بندی  محل برداشت
Tall Utah درجه ممتاز 450-600 گرم سبد پلاستیکی 12 کیلوگرمی استان‌های البرز، لرستان و خوزستان

بروکلی پرسال از گلخانه‌ها و مزارع پربازده استان‌های تهران، البرز و خوزستان برداشت می‌شود. این محصول که منبع سرشار ویتامین، مواد معدنی و کربوهیدرات است، به صورت چهارفصل در مناطق مختلف ایران به بهره‌برداری می‌رسد. پرسال با ‌جست‌وجو و شناسایی کشاورزانی که اصول کنترل کیفیت را در کلیه مراحل تولید بروکلی رعایت می‌کنند، توان صادرات این محصول را در تمام سال داراست. 

بروکلی سبزی فصل سرد است، به همین دلیل پرسال این محصول را در گلخانه‌ها و مزارع تحت نظارت مهندسان کشاورزی حرفه‌ای تولید و به روسیه صادر می‌کند. ما بروکلی‌های سبز و تازه را پس از برداشت در بسته‌بندی‌های 12 کیلوگرمی آماده حمل می‌کنیم.

بازار عمده صادراتی بروکلی در شرکت پرسال روسیه و سایر کشورهای حوزه CIS هستند.

 نام گونه  درجه‌بندی  کالیبر  بسته‌بندی  محل برداشت
Matsuri درجه ممتاز 80-100 میلی‌متر جعبه‌های 6 کیلوگرمی استان‌های تهران، البرز و خوزستان
پرسال کدوی سبز (خورشتی) را از مزارع پربازده استان‌های هرمزگان، بوشهر و کرمان برداشت می‌کند؛ این مزارع در مناطق گرم و آفتابی ایران واقع شده‌اند. کدوی سبز که در علم گیاه‌شناسی میوه به حساب می‌آید، یک گیاه تابستانی و زمستانی است و از ویتامین‌های C و B برخوردار است.
پرسال کدوی صادراتی تولید شده در مزارع تحت پوشش را در جعبه‌های 7 کیلوگرمی بسته‌بندی و آماده حمل می‌کند.
بازار عمده صادراتی کدو در شرکت پرسال، روسیه و سایر کشورهای حوزه CIS هستند.
 
 نام گونه  درجه‌بندی  کالیبر  بسته‌بندی  محل برداشت
 Enza Forvet درجه ممتاز 14 تا 25 سانتی‌متر جعبه‌های 7 کیلوگرمی استان‌های هرمزگان، بوشهر و کرمان
محصول گلخانه‌های مناطق مرکزی ایران، فلفل دلمه‌ای شیرین و تردی است که طعم و عطر تازه‌ای به غذاهای ایرانی و آسیایی می‌بخشد. پرسال با تأمین و صادرات رنگین‌کمانی از فلفل دلمه‌ای‌های سبز، زرد، نارنجی و قرمز، این محصول برتر ایرانی را از مرزها فراتر می‌برد. شرایط آب‌وهوایی مناسب و کنترل دقیق و بدون وقفه کیفیت، منجر به تولید فلفلی در ایران می‌شود که کالیبر آن بین 80 تا 110 میلی‌متر است.
پرسال فلفل دلمه‌ای را در جعبه‌های 6 کیلوگرمی بسته‌بندی و آماده حمل می‌کند.
بازار عمده صادراتی فلفل دلمه‌ای در شرکت پرسال، روسیه و سایر کشورهای حوزه CIS هستند.
 
 نام گونه  درجه‌بندی  کالیبر  بسته‌بندی  محل برداشت
لورکا درجه ممتاز 80-110 میلی‌متر جعبه‌های 5 کیلوگرمی استان اصفهان، لرستان و هرمزگان

سهم عمده تامین این محصول از استان تهران، البرز و خوزستان بوده و شاخص‌های کیفی آن شامل وزن 800 گرم تا 3 کیلوگرم، رنگ یکدست و سفید درخشان بدون هیچ گونه تغییر رنگی است. قسمت خوراکی گل کلم «سر» نامیده می‌شود که باید کاملا سفت و یکپارچه بوده و عاری از علایم آلودگی به آفات و بیماری‌ها باشد.

با توجه به استاندارد بالای محصولات هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ بسته بندی مناسب، مشتریان شرکت پرسال را بیشتر کشورهای حوزه CIS تشکیل میدهند.

محل کشت

بسته‌بندی

کالیبر

واریته

Central and Southern region

8 Kg

800gr – 3000 gr

Arizona, Ceiloblanco, Sg, Casper

عمده تامین این محصول از استان‌های زنجان، همدان ، آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل بوده و شاخص کیفی آن شامل قطر +50 میلی‌متر، رنگ سفید و ساقه 10 تا 15 سانتی‌متری است. قسمت‌های خوراکی آن حبه‌های متراکم و بهم چسبیده آن هستند. حبه‌ها باید کاملا سفت و یکپارچه بوده و عاری از علایم آلودگی به آفات و بیماری‌ها باشد.

با توجه به استاندارد بالای محصولات هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ بسته بندی مناسب، مشتریان شرکت پرسال را بیشتر کشورهای حوزه CIS تشکیل میدهند.

محل کشت

بسته‌بندی

کالیبر

واریته

West – North west region

8 Kg

+50 mm

Persian

عمده تامین این محصول از استان‌های تهران، البرز و خوزستان بوده و برداشت زمانی صورت می‌گیرد که «سر»ها به حدکافی (0.5تا 1.5 کیلوگرم) رشد کرده و بافت سفتی داشته باشند. رنگ محصول برحسب رقم (قرمز، سبز و سفید) باید کاملا پررنگ باشد. کلم‌پیچ‌ها باید کاملا سفت و یکپارچه بوده و عاری از علایم آلودگی به آفات و بیماری‌ها باشد.

با توجه به استاندارد بالای محصولات هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ بسته بندی مناسب، مشتریان شرکت پرسال را بیشتر کشورهای حوزه CIS تشکیل میدهند.

محل کشت

بسته‌بندی

کالیبر

واریته

Central – Southern region

12 Kg

500gr – 1500gr

Red, Green, White